Om Bookis

Hej och välkommen!

Kul att du har hittat till Bookisblogg. Arian heter jag och jag är lärare i svenska, svenska som andraspråk och engelska för grundskolans senare år och gymnasiet. Just nu undervisar jag i år 7, 8 och 9. I grunden är jag biomedicinsk analytiker och jag har forskat ett år efter min examen. Efter några år som biomedicinsk analytiker ville jag bli lärare och så blev det.

På den lilla fritid jag har läser jag en hel del skönlitteratur, bloggar om böcker, twittrar och umgås med familjen. Jag älskar att resa och vill gärna upptäcka nya platser och möta andra kulturer. Som du kanske har upptäckt skriver jag om all sorts litteratur på Bookisblogg. Jag skriver om skönlitteratur för barn- och unga, om skönlitteratur för vuxna, läromedel, lärarlitteratur, kokböcker och annat.
Det roliga med bloggen är att jag blir kontaktad av bokförlag och författare gällande olika uppdrag. Jag arbetar gärna med IKT i min undervisning och ett par projekt har det blivit i Webbstjärnan. År 2013 blev jag nominerad till Webbstjärnans lärarpris, samma år som mitt projekt Om Zlatan fick brons i Webbstjärnan.

Vänliga hälsningar,
Arian


Kontaktuppgifter:

2 kommentarer :

  1. Hej,
    Kul att hitta din blogg och enkelt! Bara att klicka längst ner i mejlat jag fick från dig : ) Många tips på spännande läsning! Jag kommer tillbaka. Lena Forsman

    SvaraRadera
  2. Vad roligt att du har hittat hit Lena! Välkommen!

    SvaraRadera