tisdag 19 maj 2015

De Underjordiska - Anette Skåhlberg & Katarina Dahlquist

Sagolikt Bokförlag presenterar De Underjordiska. Böckerna ingår i Gryningsserien, lättlästa kapitelböcker från 9 år. Själv har jag fått läsa bok nummer två, Underjordens förbannelse och bok nummer tre, Svittrornas märke.

Patrik får uppleva ett äventyr bland varelser som vi aldrig har hört talas om tidigare. Varelserna bor i Underjorden och de är inte de snällaste. Om inte Patrik vinner över dessa varelser så kommer han att bli fast i Underjorden för evigt.

Böckerna i serien De Underjordiska är mycket spännande böcker om övernaturliga väsen. Med ett lättläst språk har författarna lyckats skriva en berättelse som fångar sin läsare. Det är fantastiska lästräningsböcker om fotboll, äventyr, mod och utanförskap. Fantasy och sport fungerar ihop, det ser vi bevis på här!

Har du barn som är lässugna, som behöver lästräna, som tycker om att läsa om sport och övernaturliga väsen? Då är det här en bokserie för hen! De Underjordiska handlar om att aldrig ge upp och våga stå upp för det man tycker är rätt.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar