måndag 8 september 2014

Delta i utlottningen av en signerad bok!

Gör så här för att delta i utlottningen:

Vill du vinna ett eget exemplar av Eko av natt, skriven av Stina Nilsson? Skriv då en fin kommentar om böcker här nedan. Glöm inte att bifoga din mejladress i kommentaren så att jag eller författaren kan nå dig om du vinner boken. 

Tävlingen pågår fram till söndag den 21 september 2014, kl. 18.00. Författaren väljer den finaste kommentaren.

Lycka till!

Mer om författaren Stina Nilsson kan du läsa här: http://stinanilsson.jimdo.com/


Om boken:
Bokförlaget K&R
”Stina Nilsson "Eko av natt". Romanen handlar om Tanja som är nedtryckt och utplånad av sin man, men orkar resa sig....
En mycket spännande roman där Stina Nilsson använder sin stora poetiska förmåga att i ord fånga ångest, vanmakt, hämnd och lättnad.”
Tidningen kulturen
Det dramatiska känsloläget läggs fram redan i det inledande kapitlet: ” Hon springer ut i nattlinnet. Hennes andning är häftig. Den stannar i bröstet. Något har brustit inom henne. Något skär som knivar i hennes kropp. Håret är fuktigt av rädslan. Det sitter som klister runt hennes ovala ansikte. Det tränger in i munnen. Men hon känner inget.
Det lägger sig över ena ögat. Men hon vet inte. Hon ser inte. Det lilla av ögonen man ser är fyllt av skräck.”
Här finns en stark ambition att visa känslor med poetisk glöd vilket nog kan tilltala läsare med liknande upplevelser och ge en del inspiration att fortsätta läsning av romaner och lyrik i denna genre, där det finns en hel del att hämta.
Lars Jonsson
Kulturmagasinet Kulturbloggen
Som en kall bomb. Man vet bara att vilken sekund som helst kan den hettas upp. Ingenting är borta. Inga rädslor. De ligger i den djupaste grottan och kvävs. Ingen luft. Det ligger där och flämtar.”

Ibland lyckas man komma över nyskapande litteratur. En bok, som inte riktigt passar in i något fack, hur mycket man än vrider och vänder på den. Stina Nilssons Eko av natt, är just en sådan bok. Nilssons språk passar inte in i någon tydlig genre, trots att ämnet är omskrivet många gånger förr. Poetisk spänning, är det närmsta jag kan komma en rättvis beskrivning.
Jenny BångInga kommentarer :

Skicka en kommentar