söndag 24 mars 2013

UTLOTTNING!!!

Nu är det dags för utlottning här på Bookis blogg! Välkomna alla undervisande lärare, i svenska som andraspråk, att anmäla ert intresse för fem exemplar av Johanna Immonens bok: Kärlek är ett substantiv eller fem exemplar av Älska är ett verb. Klicka på böckernas namn för att läsa mer om dem. Är du nyfiken på vad jag har skrivit om böckerna? Det kan du läsa mer om här: Kärlek är ett substantiv och här: Älska är ett verb.

Så här går det till om du vill vara med i utlottningen:
1. Skriv namn, mejladress, vilken skola du arbetar på och gärna en kort motivering till varför just du ska vinna böckerna Kärlek är ett substantiv eller böckerna Älska är ett verb. Använd kommentarfunktionen till det här inlägget, eller skicka ett mejl till mig: (bookisblogg@gmail.com)

2. Du som länkar till tävlingen från din egen blogg, Facebook eller Twitter får två röster, det vill säga dubbel chans att vinna. Bra va? Glöm inte att ange i kommentaren att du har länkat och var du har länkat (gärna med en webbadress så att jag kan dubbelkolla).

3. Som enväldig domare väljer jag ut två vinnare.

4. Vinnarna publiceras i ett nytt inlägg här på Bookis blogg den 7 april 2013, klockan 21.00. Vinnarna blir då ombedda att via mejl lämna adressen till skolan hen arbetar på för att få böckerna skickade till sig.

5. Lycka till!

 
Utlottningen sponsras av Liber Läromedel. Titta gärna in på deras sida för fler böcker inom ämnet svenska som andraspråk och andra ämnen.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar