måndag 17 september 2012

Ögonblick att minnas - Nora Roberts

Sammanfattning:
Även om Mac och Emma har hittat kärleken, söker inte deras vän Laurel efter någon särskild. Laurel tycker om att vara konditor, skapa fina bröllopstårtor för att fira andra människors kärlek. Dock är hon lite förändrad i sinnet, för hon är förälskad i Delaney, väninnan Parkers storebror. De har känt varandra sen de var barn och Laurel har alltid varit lite kär i honom. Men undrar om Delaney tänker på henne som sin syster? Kommer han att titta på henne som något mer?

Recension:
Jag har läst de två första böckerna i Nora Roberts serie, så jag ville helt klart läsa den tredje boken också. Ögonblick att minnas är en söt, lätt läsning som alla Nora Roberts fan bör plocka upp. Roberts styrka är att hon utvecklar sina karaktärer. Laurel är en begåvad och stark kvinna, men hon är lite osäker på grund av sitt förflutna. Hennes far var otrogen mot hennes mor och hon är inte riktigt säker på om hon kan lita och tro på Delaney. Men hon samarbetar bra med Delaney och de är ett fint par.

Dock är hela berättelsen förutsägbar. En fjärde bok i serien ska komma och överraskning är inte riktigt anledningen till att människor läser denna serie. Det är snarare karaktärerna och deras vänskap som lockar sina läsare. Men det är en lättläst, rolig och bra roman att njuta av.


Recenserad av Bookis syster för Bookis litteraturblogg

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar