fredag 16 september 2011

Lillasysters favoritserie...

... i bokform är Pretty Little Liars av Sara Shepard. Lillasyster har nu väntat ett tag på bok nummer fem i serien, Frestelser, och är nu fullt upptagen med att läsa den.

Berättelsen om Aria, Hanna, Emily och Spencer fortsätter. Likaså deras strävan efter att ta reda på vem som mördade deras bästa vän Alison och vem som skickar mystiska meddelanden. Det är nu vinter och de fyra flickorna är lugna nu när de vet att Ian sitter i fängelse. Deras liv kan förhoppningsvis återgå till det normala, ja, så normalt som Rosewood nu kan vara.

Hanna arbetar på att få sin popularitet tillbaka även om det innebär att hon måste samarbeta med sin onda styvsyster Kate. Aria träffar en ny kille, men blir en aning chockad när den nya killen dyker upp vid hennes hus för att gå på date med hennes mamma. Emily är insvept i sin nya pojkvän och Spencers föräldrar vänder henne ryggen. Okej, livet är inte normalt och när Ian släpps ut från fängelset börjar flickorna återigen att få mystiska meddelanden från "A". Än en gång bryter helvetet lös.

Ännu en bok i Pretty Little Liars serien som fångar dig från början till slut.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar